Stonehenge/ Fotografie


V rámci našeho zájezdu po Anglii jsme navštívili i Stonehenge, místo zakryté závojem záhad, mýtů a podle některých i nadpřirozených jevů. Samozřejmě, že jsem vyrazila i s fotoaparátem abych se později mohla „pochlubit“ pár snímky nebo jsem jen toužila zachytit magické místo a s ním spojené emoce?








Komentáře

  1. U Stonehenge jsem byla taky, ale byla jsem celkem zklamaná, nevím proč, ale myslela jsem si, že budu moct jít normálně až k těm kamenům :D (Byla jsem ještě na základce, tak jsem měla trošku zidealizované představy)
    Každopádně fotky jsou krásné ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdysi se prý mohlo až ke kamenům, ale rok od roku zpřísňují opatření. Když jsem tam byla v prváku, dalo se až k památce zaject autobusem nebo dojít. Teď se musíš dopravit kus pod ně a ject jejich speciálním autobusem, což prý zavedli až letos (nebo loni, teď si nejsem jistá).

      Vymazat
  2. wow fotky sú super rada by som sa tam išla niekedy aj ja pozrieť ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Wau prekrásne fotky :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Už som bola pri Stonehengea veľmi sa mi tam páčilo :) Tak trochu som dúfala, že sa dostanem bližšie, ale aj tak to bol pre mňa krásny zážitok :) Fotky sú veľmi pekné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě prostě fascinuje, jak jsou ty šutry obrovské... :D Každopádně je škoda těch turistů, ale bez nich by jsme tam vlastně nebyli ani my, že? :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ty fotky jsou krásný! :) Je to fascinující místo :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky